1 Gaon etten op de Kalenberg in de buurt van Lochem - Gaon
Menu

Gaon etten op de Kalenberg in de buurt van Lochem

‘Gaon etten’ zoekt het hoger op. Deze avond eten we boven op de ‘Kalenberg’, een ‘bergtop’ naast de Lochemse berg met een prachtig uitzicht over de Achterhoek tot aan Duitsland aan toe. Dicht bij is de ‘Woodbrookers Kapel’, deze kapel zal niet aan het programma ontbreken. We eten in de buitenlucht, onder de bomen en genieten van het uitzicht.

Het diner wordt verzorgd door de uitstekende keuken van Landgoedhotel Woodbrooke, het menu wordt bereid met regionale streekproducten. Ook de lokale wijnen en bieren zullen niet ontbreken. Ook is er tussen de gangen door entertainment, wat dat is is houden we nog even geheim.

U betaalt € 59,- per persoon voor deze avond. U krijgt hiervoor een 3-gangen menu met consumpties waaronder Achterhoeks bier, Achterhoekse wijnen en Achterhoekse sappen en een Achterhoeks cultureel programma. Na afloop krijgt u ook een ‘foodie’ bag, op zijn Achterhoeks ‘metnemtoete’.
De ontvangst is van 18.30 tot 19.00 uur. Aanvang diner 19.15. Vergeet niet uw eventuele dieet-wensen mee te sturen bij de opmerkingen, wenst u een factuur te ontvangen dan kunt u dit ook aangeven.

48 uur van de tevoren ontvangt u van ons een uitnodiging met de aanvullende gegevens van de plek waar we gaan eten.