1 Wild eten met Gaon etten bij Doesburg - Gaon
Menu

Wild eten met Gaon etten bij Doesburg

Het is een goede traditie, Gaon etten sluit haar seizoen af met ‘Wild eten’. Wild en fruit is een mooie combinatie in de gerechten die we deze avond zullen serveren. We zijn vanavond dan ook op bezoek op een unieke locatie namelijk in Museumtuin ‘ t Olde Ras in Doesburg. We eten binnen maar een rondleiding in de boomgaard met ruim 1.500 verschillenden fruitrassen zal niet ontbreken. Uiteraard is er ook passende entertainment. Dat het een ‘wilde’ avond zal worden is buiten kijf.

U betaalt € 69,- per persoon voor deze avond. U krijgt hiervoor een 3-gangen menu met consumpties waaronder, Achterhoeks bier, Achterhoekse wijnen en Achterhoekse sappen, een cultureel programma. Na afloop krijgt u ook een ‘foodie’ bag, op zijn Achterhoeks ‘metnemtoete’

De ontvangst is van 18.30 tot 19.00 uur. Aanvang diner 19.15. Vergeet niet uw eventuele dieet-wensen mee te sturen bij de opmerkingen, wenst u een factuur te ontvangen dan kunt u dit ook aangeven.

48 uur van de tevoren ontvangt u van ons een uitnodiging met de exacte gegevens van de plek waar we gaan eten.