1 Gaon extra: Gaon etten op solarpark de Kwekerij - Gaon
Menu

Gaon extra: Gaon etten op solarpark de Kwekerij

De Achterhoek staat sinds kort (inter)nationaal op de zonnekaart. In Hengelo is namelijk een wereldwijd uniek solarpark gerealiseerd; 7000 zonnepanelen in een landschappelijk en toegankelijk park. Solarparken kenmerken zich tot dusver door een ondergrond van gebroken puin met zonnepanelen; dus een kaal terrein met een groot ijzeren hek eromheen. Om dit bijzondere park de aankomende jaren te onderhouden is Stichting Solarlandschapspark de Kwekerij opgericht. Een stichting, zonder winstoogmerk mét ANBI status, die naast het onderhoud gaat zorg dragen voor het verder verfraaien van het park. Maar de belangrijkste taak van de stichting is educatie bieden over duurzaamheid door rondleidingen te verzorgen en lezingen te geven.

Een mooie initiatief waar Gaon etten graag de tafels wil dekken om u te laten genieten van deze unieke plek. U betaalt € 59,- per persoon voor deze avond. U krijgt hiervoor een 3-gangen menu met consumpties waaronder, Achterhoeks bier, Achterhoekse wijnen en Achterhoekse sappen, een cultureel programma. Na afloop krijgt u ook een ‘foodie’ bag, op zijn Achterhoeks ‘metnemtoete’

De ontvangst is van 18.30 tot 19.00 uur. Aanvang diner 19.15. Vergeet niet uw eventuele dieet-wensen mee te sturen bij de opmerkingen, wenst u een factuur te ontvangen dan kunt u dit ook aangeven.

48 uur van de tevoren ontvangt u van ons een uitnodiging met de exacte gegevens van de plek waar we gaan eten.