1 2 juni: NOG ÉÉN KEER OLDERWETS GAON ETTEN! - Gaon
Menu

2 juni: NOG ÉÉN KEER OLDERWETS GAON ETTEN!

Deze avond dekken we onze tafels in het Solarpark De Kwekerij in Hengelo. Solarpark de Kwekerij is een park waar leven in zit. Het is een park met veel biodiversiteit, van onder andere vogels, vlinders en insecten. Ook een schaapskudde ontbreekt niet, omdat het een park is waar schapen rustig kunnen grazen en dragen bij aan de educatieve invulling en een natuurlijke beleving. Een prachtige plek voor ons pop-up restaurant.
Het drie-gangen streekmenu wordt verzorgd door onze kok Henry van ‘Op hete Kolen’. Ook de Achterhoekse wijnen en ons Gaon bier zullen niet ontbreken. Ook is er tussen de gangen door entertainment, wat dat is is houden we nog even geheim. U betaalt € 59,- per persoon voor deze avond. U krijgt hiervoor een 3-gangen menu met consumpties waaronder Achterhoeks bier, Achterhoekse wijnen en Achterhoekse sappen en een Achterhoeks cultureel programma. Na afloop krijgt u ook een ‘foodie’ bag, op zijn Achterhoeks ‘metnemtoete’.
De ontvangst is van 18.30 tot 19.00 uur. Aanvang diner 19.15. Vergeet niet uw eventuele dieet-wensen mee te sturen bij de opmerkingen. 48 uur van de tevoren ontvangt u van ons een uitnodiging met de aanvullende gegevens van de plek waar we gaan eten.
(Vanwege de grote belangstelling organiseren we 2 keer een laatste Olderwetse Gaon etten: op vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni. Zaerdag 2 juni is  volgeboekt, reseveer Gaon etten op 1 juni!)

Tickets

Uitverkocht!2 juni: Gaon etten in de Achterhoek: Nog één keer Olderwets! 59,00